Hakkımızda

  • Hakkımızda
bahadir-makina-personel-234324
1990 Yılından Günümüze Bahadır Makina
1990 yılında İzmir Çamdibi bölgesinde bir atölyede imalat faaliyetlerine başlayan Bahadır Makina, Pınarbaşı lokasyonunda kurulan ikinci atölye ile ilk büyüme adımını atmış oldu.
1997 yılında açılan fabrika, ilk merkezimiz olması ile birlikte yıllar içinde gelişimimizi hızlandırarak ihracat ile buluşmamızı sağladı. 2002 yılında ihracat pazarına merhaba dedik ve bununla yetinmedik. İhracat pazarımızı büyütme konusunda kararlar alarak; 2003 yılında, ihracat yapılan ülke sayımızı arttırdık. 2005 yılına geldiğimizde; üretim hacmimizin %50’si, ihracatımızı besliyor konuma geldi.
2019 yılına kadar, büyüme hızımızı arttırarak ilerledik ve 2019 yılında, yeni merkez fabrikamızın açılışını Kemalpaşa’da yaptık. Artık çok daha güçlü, daha dinamik, daha yenilikçi ve %60’lara varan ihracat hacmimiz ile ülke ekonomisine katkı sağlar durumda olmanın onurunu taşıyoruz.

Misyon ve Vizyon

1990 yılında başlayan serüvenimiz, günümüze kadar büyüyerek devam etti. Metal ile temas edilen her noktada sınırsız ürün gamı ile sizlere hizmet vermeye adanmış yıllar birbirini kovaladı. Kaliteden ödün vermeyen yapımız ile her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutarak ilerlediğimiz yıllar heyecanımızı daha da arttırdı. “Üretimde sıfır hata” politikamız ve sektörde öncü teknolojimiz ile bölge coğrafyasında lider konuma geldik. Ülke genelinde sayılı üretim gücüne sahip firmalar arasında olan Bahadır Makina, yüksek kalite ve inovatif çözümler sunan mühendis ekipleri ile hizmet vermeye tüm gücü ile devam ediyor. Tüm bunlar ışığında her gün daha iyiye doğru emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz.

Elde ettiğimiz ihracat hacmimiz %60’lara dayandı ve hızla büyümeye devam ediyor. İçindeki heyecanı, 1990 yılından bu yana kaybetmeyen Bahadır Makina, her zaman “daha da fazlası olmalı” diyerek teknolojik yatırımlarına hızla devam ediyor. Üretim hacmimizi 2,5 katına çıkardığımız 2019 yılında, bir üst seviyeye taşıdığımız dinamik yapımız ile her geçen gün ekibimize kattığımız arzulu mühendislerimiz, geleceğe daha güçlü adımlarla yürümemizi sağlıyor. İhracat hacmi yüksek, kalkınmayı hedefleyen ve istihdamı destekleyen bir firma olma arzumuz ile durmaksızın büyümeye devam ediyoruz.

Instagram’da Bizi Takip Edin

Something is wrong.
Instagram token error.